Yonex

Yonex SHB65-Z3 C-90 Men Natural, maat 42

De Yonex SHB-65 Z3 Men C-90 Natural (SHB65Z3MYE Natural) zijn badmintonschoenen voor heren, die vanwege de stevigheid en stabiliteit speciaal geschikt zijn voor badminton. Deze schoenen zijn licht, waardoor sneller voetenwerk kan worden behaald.

€ 134,95 € 159,95
In voorraad

Categorie: Licht
Geslacht: Heren
Spelniveau: Professioneel
Materiaal bovenkant: Synthetic Fiber
Materiaal middelzool: Synthetic resin
Materiaal onderkant: Rubber
Kleur: Beige

42
Yonex

Zool
Rubber
Bezorgen

Als het artikel op voorraad is, verzenden we het zo snel mogelijk, meestal binnen 1-3 werkdagen (afhankelijk van beschikbaarheid). Als het artikel op dit moment uitverkocht of niet beschikbaar is, neem dan contact met ons op via e-mail. We zullen je op de hoogte stellen wanneer jouw artikelen in ons magazijn aankomen. Zodra je bestelling is verzonden, zullen we jouw per e-mail op de hoogte stellen en je ontvangt een e-mailmelding zodra uw zending het magazijn verlaat.

Met Track & Trace kun je jouw aangetekende post of pakket tot de bestemming volgen met ons online internationale tracking systeem. Als je wilt weten waar het zich precies bevindt, vul dan je unieke barcode in. Met een paar muisklikken weet je vervolgens of jouw product onderweg is of de bestemming al heeft bereikt.