Yonex

Yonex Mavis 600

Yonex MAVIS Nylon shuttles komen het dichtst in de buurt van traditionele veren shuttles. Ze zijn ontworpen om dezelfde vliegtijd te hebben als een veren shuttle en geven nauwkeurige en duurzame prestaties met een traditioneel gevoel.

De hardheid van de rok – het verengedeelte van de nylon shuttle – varieert afhankelijk van de temperatuur.

  • MEDIUM / 12ºC~23ºC (BLUE CAP)

€ 11,95 € 19,95
In voorraad

Wit
Yonex

Materiaal
Nylon
Kleur
Wit
Zool
MEDIUM / 12ºC~23ºC (BLUE CAP)
Verpakking
Koker/ 6 shuttles
Goedkeuring
Klasse C
Bezorgen

Als het artikel op voorraad is, verzenden we het zo snel mogelijk, meestal binnen 1-3 werkdagen (afhankelijk van beschikbaarheid). Als het artikel op dit moment uitverkocht of niet beschikbaar is, neem dan contact met ons op via e-mail. We zullen je op de hoogte stellen wanneer jouw artikelen in ons magazijn aankomen en je kunt ze online downloaden via uw klantaccount. Zodra je bestelling is verzonden, zullen we jouw per e-mail op de hoogte stellen en je ontvangt een e-mailmelding zodra uw zending het magazijn verlaat.

Met Track & Trace kunt je jouw aangetekende post of pakket tot de bestemming volgen met ons online internationale tracking systeem. Als je wilt weten waar het zich precies bevindt, vult dan je unieke barcode in. Met een paar muisklikken weet je vervolgens of jouw product onderweg is of de bestemming al heeft bereikt.