Navigatie opties
Prijs/st.
  • van
    Tot

Badminton tassen

Een belangrijk item voor je badminton outfit is natuurlijk een sport tas. 

Badminton tassen heb je in verschillende soorten en maten,wil je een tas waar je alleen je schoenen en een bidon in kwijt kunt of een tas waar voldoende spullen in passen omdat je die gebruikt voor toernooien. De tassen verschillen van Backpack tot Trolley Bag, Tevens zijn de meeste badminton tassen ook geschikt als tennis tas.

Verschillende badminton tassen

Trolley Bag:

De Trolley Bag is een zeer ruime tas die je gemakkelijk als trolley mee kan nemen, scheelt weer gesjouw, trek het handvat eruit en je neemt deze rollend mee. In de tas is ruimte voor meerdere racket, badminton schoenen, bidon, douche spullen en nog meer. Uitermate geschikt voor toernooien.

Racket Bag:

De Racket Bags zijn er in de verschillende afmetingen, hierin kun je schoenen en bidon kwijt en is in de volgende afmetingen verkrijgbaar:

  • 1 vaks (circa 3 rackets)
  • 2 vaks (circa 6 rackets)
  • 3 vaks (circa 12 rackets)

Tevens zijn de meeste van deze racket tassen zijn voorzien van een of twee schouderbanden om de tas gemakkelijk op de schouders of rug te dragen.

Backpack:

De backpack (de naam zegt het al) kan je gemakkelijk meenemen op de rug, hierin is plaats voor een racket, schoenen en een bidon.

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein